Slovenská komora architektov
Späť na všetky informácie
Ako naložíme s vašimi 2%?

Ako naložíme s vašimi 2%?

 

AKTUALIZÁCIA: Pre nerozhodných sme pripravili balíček - Katalóg CE ZA AR 2020 a noviny Priestor#2. Prejavte nám priazeň, identifikujte sa nám a my Vám odmenu doručíme.

Milí priatelia architektúry, obraciame sa na Vás s výzvou, aby ste nám prispeli svojimi 2% z Vašich zaplatených daní a my sme tak mali o niečo voľnejšie ruky pri organizácii pre Vás osožných aktivít.

Pomôžete nám tým najmä:

  • popularizovať súťaže návrhov
    Záujem o organizovanie a účasť v súťažiach návrhov významne narastá, z pozície overovateľa súťažných podmienok máme snahu ich aj naďalej iniciovať a vyhlasovateľom efektívne poskytovať odborné poradenstvo a podporu.
    https://www.komarch.sk/category/sutaze/

  • organizovať vzdelávacie podujatia pre laickú aj odbornú verejnosť
    Aktuálne intenzívne spracuvávame stratégiu našich vzdelávacích a publikačných aktivít na najbližšie obdobie, aby sme vám prinášali aktuálny, užitočný a inšpiratívny obsah. Akčný plán na nasledovné 3 roky, predstavíme čoskoro.
    https://www.komarch.sk/category/vzdelavanie/

  • realizovať publikačnú činnosť
    Tento rok finišujeme nové vydanie Manuálu súťaží a v poradí ďalší katalóg realizovaných súťaží návrhov za ostatné obdobie. Pracujeme na novej koncepcii ročenky SKA a na publikácii pri príležitosti 20-tich rokov Ceny za architektúru CE ZA AR. Rovnako máme v pláne nadviazať tretím číslom na úspešný projekt pre detského diváka Priestor#, s podtitulom - noviny pre budúcich tvorcov a obdivovateľov architektúry, za ktorý sme získali Špeciálne uznanie v Národnej cene za dizajn.

  • rozvíjať Cenu za architektúru CE ZA AR
    Tento rok nás čaká 20 výročie ocenenia a vnímame ho ako nášho najhlasnejšieho popularizátora súčasnej architektúry a teda Vašej práce. Považujeme za úspech, že záujem o témy, ktoré CE ZA AR prináša, rezonuje u rozmanitej skladby vnímateľov.
    https://www.komarch.sk/category/cezaar/


Ak si nie ste istí, kam nasmerovať svoj podiel z už uhradenej dane, verte, že nám Vaše 2% v napĺňaní týchto cieľov významne pomôžu.

Ďakujeme za vyjadrenie podpory a veríme, že sa na pripravovaných podujatiach čoskoro "stretneme".

 

Údaje na asignáciu:

Inštitút Slovenskej komory architektov

Právna forma: Občianske združenie
Sídlo: Námestie SNP 477/18, 81106 Bratislava
IČO: 45794626
DIČ: 2120898582
IČ DPH: SK2120898582
IBAN: SK6411000000002944064879

kontakt: Mária ŠEFCOVÁ
sefcova@komarch.sk, 0903 443 413, 02/544 312 54

Mohlo by vás zaujímať