Slovenská komora architektov
Späť na všetky informácie
Zmluva o poskytovaní služieb architekta SKA (hybrid webinár)

Zmluva o poskytovaní služieb architekta SKA (hybrid webinár)

Na ceste k európskym pravidlám zmluvnej dohody architekta a klienta

Prijaté zákony o výstavbe a územnom plánovaní prinášajú pre architektov nové úlohy a spolu s nimi aj nové zmluvné záväzky. Zároveň sa dnes bežne uzatvárané zmluvy o dielo vzďaľujú úlohám a skutočne dodávaným službám architektov.

Na základe týchto podnetov pripravuje SKA nové metodické dokumenty a tiež súvisiacu novelu zákona č. 138/1992 o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch, ktoré reagujú na zmeny vykonávania povolania architekta. Predpokladom úspešného presadenia týchto stavovských pravidiel je ich prijatie a aplikovanie členmi SKA.

O nových metodických dokumentoch a zmluve o poskytovaní služieb architekta pre členov komory bude informovať 1. podpredseda SKA, architekt Kornel Kobák.

22. 11. 2022 / 14:30 - 16:00
hybrid formát = prezenčne + online (zoom)

registrácia ⟶ 

Webinár je zaradený do Profesijného vzdelávania architektov v kategórii A (20 kreditov). Potvrdenie o absolvovaní vám zašleme po skončení podujatia.

Tešíme sa na Vás!

 

REGISTRÁCIA:
(1) Vyplnenie registračného formuláru (nečakajte na potvrdenie a prejdite ku kroku (2))
(2) Úhrada účastníckého poplatku do 16. 11. 

POTVRDENIE O REGISTRÁCII
a link na online stream bude zaslaný na zadanú emailovú adresu až po potvrdení prijatia úhrady na náš účet (môže trvať niekoľko dní).
(Na sledovanie webináru je nutné internetové pripojenie a zariadenie (PC, Mac, smartfón) s nainštalovanou aplikáciou zoom. Viac info na https://zoom.us.)

ÚČASTNÍCKY POPLATOK:
členovia SKA: 10 € / ostatní: 30 €
Bankové spojenie: Tatrabanka, a. s.
IBAN: SK77 1100 0000 0026 6400 0037
KS: 0558 / VS: 22112022
Správa pre príjemcu: meno a priezvisko

Upozornenie:
Slovenská komora architektov webináre zaznamenáva (obraz aj zvuk) a archivuje pre prípady, ak by mohli byť nápomocné pre školenia architektov v budúcnosti. Zaznamenávaním webinára komora vytvára záznam osobných prejavov všetkých jeho účastníkov. Komora preto účastníkov prosí, aby prijali s pochopením, že prostredníctvom svojej registrácie na webinár udeľujú súhlas so zhotovením spomenutého obrazového a zvukového záznamu. V prípade, ak by ste mali záujem o detailnejšie vysvetlenie, radi ho ponúkneme na telefónnych a e-mailových kontaktoch komory.

DOPLŇUJÚCE INFO:
Upozorňujeme (členov a členky SKA), že za úspešné absolvovanie online podujatia po registrácii naň sa považuje:
(1) prihlásenie sa cez doručený odkaz včas, t.j. v avizovanom čase začiatku podujatia,
(2) a účasť na podujatí v jeho plnej dĺžke.
V inom prípade účastník nedeklaruje svoju účasť na podujatí, a teda nespĺňa podmienky pre pridelenie stanovených kreditov.

KONTAKTY:
Soňa Wagnerová, konzultácie k organizácii
wagnerova@komarch.sk, +421 910 443 413

Peter Krajčovič, technická podpora
krajcovic@komarch.sk, +421 904 661 261

Mohlo by vás zaujímať